Reviews zijn uiteraard te lezen op Google maps. 

Maar ook op campercontact  en park4night zijn beoordelingen over ons te vinden.  Wij zijn heel trots op onze beoordelingen en zien graag tevreden gasten.

 

Op onze camping hebben we ook een ouderwets gasten boek, komt U ook een berichtje schrijven?

 

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Nel van Neerven
6 maanden geleden

Fijne plek, netjes aangelegd. Schoon. Gastvrije eigenaren. Omgeving met fiets- en wandelmogelijkheden. Wij vonden het fijn hier!

Jan en Lia
6 maanden geleden

Wij hebben met heel veel plezier op deze camperplaats gestaan. De eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk. De camperplaats is super netjes en het sanitair en de rest van de voorzieningen zijn ook keurig . Tegenover de camperplaats is een behoorlijk brede bosstrook waar je in alle rust de hond(en) kunt uitlaten. Voor ons een echte pre. Wij wensen de eigenaren heel veel succes met hun camperplaats.

Monica wijkel
6 maanden geleden

Super fijne plaats veel te zien en te doen !!

E. de Haas
7 maanden geleden

Op 5, 6 en 7 augustus waren wij ook een van de "proefkampeerders". Inderdaad wat kleine puntjes op de i.
De voorzieningen zijn prima in orde. Net en schoon sanitair, ook voldoende wanneer er 10 campers een plekje hebben. Op het grasveld zijn de plekken met betonbanden aangegeven. Het binnenterrein blijft vrij, waardoor je je niet opgesloten voelt.
De omgeving, het prachtige Westerwolde, is met de fiets te ontdekken. Direct naast het campererf is een bos(je) om even een kort rondje met de hond te lopen.